Chauffeursstaking van FNV in Breda: ‘Het vaatje begint over te lopen’

Er hangt een uitgelaten sfeer voor de poort van de busremise van Arriva in Breda waar stakende buschauffeurs zich verzameld hebben bij een FNV-stand. Maar de ondertoon is bloedserieus. Chauffeurs van jong tot oud zijn zeer gemotiveerd om actie te voeren voor een betere cao op de vijfde dag van de landelijke estafettestaking van FNV Streekvervoer. Ze hebben vooral last van de gigantisch hoge werkdruk, vertellen ze aan het begin van de ochtend.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Yvonne Ton

Yvonne Ton is freelance journalist voor de online vakbladen van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Chauffeursstaking van FNV in Breda: ‘Het vaatje begint over te lopen’ | OVPro.nl

Chauffeursstaking van FNV in Breda: ‘Het vaatje begint over te lopen’

Er hangt een uitgelaten sfeer voor de poort van de busremise van Arriva in Breda waar stakende buschauffeurs zich verzameld hebben bij een FNV-stand. Maar de ondertoon is bloedserieus. Chauffeurs van jong tot oud zijn zeer gemotiveerd om actie te voeren voor een betere cao op de vijfde dag van de landelijke estafettestaking van FNV Streekvervoer. Ze hebben vooral last van de gigantisch hoge werkdruk, vertellen ze aan het begin van de ochtend.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Yvonne Ton

Yvonne Ton is freelance journalist voor de online vakbladen van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.