Het nieuwe busstation Zuidplein Rotterdam. Foto: RET
Rotterdam

Nieuw busstation Zuidplein een van de grootste van Nederland

Het nieuwe busstation Zuidplein Rotterdam. Foto: RET

Het nieuwe busstation op het Zuidplein in Rotterdam opent maandag 13 juni. Met maar liefst 26 instapplaatsen in de buitenlucht is het een van de grootste busstations van Nederland en dat alles met als doel om Rotterdam-Zuid nóg beter bereikbaar te maken met openbaar vervoer.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuw busstation Zuidplein een van de grootste van Nederland | OVPro.nl