Busonderdelen worden gemaakt in een 3D-printer. Foto: Daimler Buses
Innovatie

Buseigenaren met 3D-printer kunnen binnenkort zelf onderdelen printen

Busonderdelen worden gemaakt in een 3D-printer. Foto: Daimler Buses

Buseigenaren kunnen binnenkort zelf 3D-printlicenties bestellen en daarmee busonderdelen laten maken in een eigen 3D-printer. Deze nieuwe manier van produceren doet denken aan een streamingsdienst: vaste zendtijden zijn verleden tijd. Iedereen kan op elk moment de benodigde onderdelen maken zonder vast te zitten aan productieschema’s, transport of wachttijden.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Buseigenaren met 3D-printer kunnen binnenkort zelf onderdelen printen | OVPro.nl
Busonderdelen worden gemaakt in een 3D-printer. Foto: Daimler Buses
Innovatie

Buseigenaren met 3D-printer kunnen binnenkort zelf onderdelen printen

Busonderdelen worden gemaakt in een 3D-printer. Foto: Daimler Buses

Buseigenaren kunnen binnenkort zelf 3D-printlicenties bestellen en daarmee busonderdelen laten maken in een eigen 3D-printer. Deze nieuwe manier van produceren doet denken aan een streamingsdienst: vaste zendtijden zijn verleden tijd. Iedereen kan op elk moment de benodigde onderdelen maken zonder vast te zitten aan productieschema’s, transport of wachttijden.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.