Buschauffeur HTM. Foto: HTM
Werkdruk

Staking HTM voorbij na akkoord tussen vakbonden en werkgever

Buschauffeur HTM. Foto: HTM

De staking van chauffeurs en bestuurders bij HTM heeft zijn vruchten afgeworpen. De vakbonden en werkgever zijn het eens geworden over een nieuwe cao voor de 1900 werknemers van het Haagse vervoersbedrijf HTM.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.