Bus Arriva in Friesland. Foto: provincie Friesland
minder bussen

Arriva blijft door noodconcessie voorlopig in Friesland bussen rijden

Bus Arriva in Friesland. Foto: provincie Friesland

 Arriva blijft de komende twee jaar het busvervoer in Friesland verzorgen. Het gaat maar om twee jaar omdat het een overbruggings- of noodconcessie is. Door de onderzekerheden van reizigersaantallen als gevolg van de coronapandemie was een reguliere aanbesteding onmogelijk. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Arriva blijft door noodconcessie voorlopig in Friesland bussen rijden | OVPro.nl
Bus Arriva in Friesland. Foto: provincie Friesland
minder bussen

Arriva blijft door noodconcessie voorlopig in Friesland bussen rijden

Bus Arriva in Friesland. Foto: provincie Friesland

 Arriva blijft de komende twee jaar het busvervoer in Friesland verzorgen. Het gaat maar om twee jaar omdat het een overbruggings- of noodconcessie is. Door de onderzekerheden van reizigersaantallen als gevolg van de coronapandemie was een reguliere aanbesteding onmogelijk. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.