EBS van de openbaar vervoer concessie Zaanstreek-Waterland. Foto: EBS
beleefwereld reiziger

EBS wint aanbesteding concessie Zaanstreek-Waterland

EBS van de openbaar vervoer concessie Zaanstreek-Waterland. Foto: EBS

EBS verzorgt vanaf december 2023 het openbaar vervoer in de concessie Zaanstreek-Waterland. EBS deed samen met Transdev mee aan de aanbesteding voor Zaanstreek-Waterland. EBS heeft die gewonnen omdat het aanbod van deze vervoerder het beste aansluit bij de wensen en ambities van de Vervoerregio en omdat EBS vooral uitgegaan is van de beleefwereld van de reiziger. Dat heeft Vervoerregio Amsterdam vandaag bekend gemaakt. Voor Zaanstreek is EBS nieuw, in Waterland reed het bedrijf al. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.