Enorme levering Yutong bussen. Foto: Yutong
3000 chauffeurs

Busbouwer Yutong levert 741 elektrische bussen voor het WK in Qatar

Enorme levering Yutong bussen. Foto: Yutong

Het Chinese Yutong, een van de grootste busbouwers in de wereld, heeft een enorme opdracht voltooid door maar liefst 741 elektrische bussen te leveren aan Qatar. De bussen worden ingezet tijdens de FIFA World Cup die plaats gaat vinden van 21 november tot 18 december 2022. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Busbouwer Yutong levert 741 elektrische bussen voor het WK in Qatar | OVPro.nl
Enorme levering Yutong bussen. Foto: Yutong
3000 chauffeurs

Busbouwer Yutong levert 741 elektrische bussen voor het WK in Qatar

Enorme levering Yutong bussen. Foto: Yutong

Het Chinese Yutong, een van de grootste busbouwers in de wereld, heeft een enorme opdracht voltooid door maar liefst 741 elektrische bussen te leveren aan Qatar. De bussen worden ingezet tijdens de FIFA World Cup die plaats gaat vinden van 21 november tot 18 december 2022. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.