NS toegangspoortje station Woerden. Foto: Archief OVPro
petitie

Studenten maken zich zorgen over OV-problemen

NS toegangspoortje station Woerden. Foto: Archief OVPro

Organisaties van studenten en scholieren maken zich grote zorgen over het openbaar vervoer en zijn een petitie gestart. De petitie is ruim 600 keer ondertekend. Studenten zijn met name bezorgd over het uitkleden van de dienstregeling wegens gebrek aan personeel. Veel jongeren zouden niet weten hoe ze zonder bus of trein op hun onderwijsinstelling zouden moeten komen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Studenten maken zich zorgen over OV-problemen | OVPro.nl
NS toegangspoortje station Woerden. Foto: Archief OVPro
petitie

Studenten maken zich zorgen over OV-problemen

NS toegangspoortje station Woerden. Foto: Archief OVPro

Organisaties van studenten en scholieren maken zich grote zorgen over het openbaar vervoer en zijn een petitie gestart. De petitie is ruim 600 keer ondertekend. Studenten zijn met name bezorgd over het uitkleden van de dienstregeling wegens gebrek aan personeel. Veel jongeren zouden niet weten hoe ze zonder bus of trein op hun onderwijsinstelling zouden moeten komen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Een uitgave van ProMedia Group
ProMedia Group
ProMedia Group
Weena 505 B18
3013 AL Rotterdam
+31 (0)10 280 10 18
redactie@ovpro.nl