SonoMotors Solar Bus Kit. Foto: SonoMotors
Zonnepanelen

Sono Motors introduceert de ‘Solar Bus Kit’

SonoMotors Solar Bus Kit. Foto: SonoMotors

Het Duitse bedrijf Sono Motors ontwikkelt een toolkit waarmee een bus uitgerust kan worden met zonnepanelen. De kit werkt onder andere op de Mercedes-Benz Citaro en de MAN Lion City bus. Door de zonnepanelen stoot de bus minder CO2 uit en draagt daardoor beter bij aan de klimaatdoelstellingen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Sono Motors introduceert de ‘Solar Bus Kit’ | OVPro.nl
SonoMotors Solar Bus Kit. Foto: SonoMotors
Zonnepanelen

Sono Motors introduceert de ‘Solar Bus Kit’

SonoMotors Solar Bus Kit. Foto: SonoMotors

Het Duitse bedrijf Sono Motors ontwikkelt een toolkit waarmee een bus uitgerust kan worden met zonnepanelen. De kit werkt onder andere op de Mercedes-Benz Citaro en de MAN Lion City bus. Door de zonnepanelen stoot de bus minder CO2 uit en draagt daardoor beter bij aan de klimaatdoelstellingen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.