Etapa 9 Vuelta 2020. Foto: Petar Milošević/Wikipedia
alternatieve routes

Utrecht Centraal en stadscentrum nauwelijks bereikbaar tijdens Vuelta

Etapa 9 Vuelta 2020. Foto: Petar Milošević/Wikipedia

De Spaanse wielerwedstrijd La Vuelta komt 18 tot 21 augustus naar Nederland. Delen van Utrecht worden afgesloten om de wielrenners ruim baan te geven. Bussen en trams rijden alternatieve routes. U-OV adviseert de reisplanner te gebruiken.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Utrecht Centraal en stadscentrum nauwelijks bereikbaar tijdens Vuelta | OVPro.nl
Etapa 9 Vuelta 2020. Foto: Petar Milošević/Wikipedia
alternatieve routes

Utrecht Centraal en stadscentrum nauwelijks bereikbaar tijdens Vuelta

Etapa 9 Vuelta 2020. Foto: Petar Milošević/Wikipedia

De Spaanse wielerwedstrijd La Vuelta komt 18 tot 21 augustus naar Nederland. Delen van Utrecht worden afgesloten om de wielrenners ruim baan te geven. Bussen en trams rijden alternatieve routes. U-OV adviseert de reisplanner te gebruiken.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.