Busstation Eindhoven
Nederland derde

Elektrische bussen populair in Europa: registratie stijgt met 26%

Busstation Eindhoven. Foto: VDL

De registratie van elektrische bussen in Europa laat in de eerste maanden van 2022 een sterke groei zien, blijkt uit onderzoek van Chatrou CME Solutions. In het eerste half jaar zijn dit jaar 1.768 bussen extra geregistreerd, een stijging van 26 procent ten opzichte van een jaar eerder.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Elektrische bussen populair in Europa: registratie stijgt met 26% | OVPro.nl
Busstation Eindhoven
Nederland derde

Elektrische bussen populair in Europa: registratie stijgt met 26%

Busstation Eindhoven. Foto: VDL

De registratie van elektrische bussen in Europa laat in de eerste maanden van 2022 een sterke groei zien, blijkt uit onderzoek van Chatrou CME Solutions. In het eerste half jaar zijn dit jaar 1.768 bussen extra geregistreerd, een stijging van 26 procent ten opzichte van een jaar eerder.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.