Bussen

Geen treinen door werkzaamheden tussen Maastricht en Heerlen

Station Maastricht. Foto: Marco Windjes/Pixabay Foto: Marco Windjes/Pixabay

Op verschillende plekken tussen Maastricht en Heerlen wordt de komende tijd aan het spoor gewerkt. De spoorstaven worden vervangen en ook de ballast wordt vernieuwd. Tijdens de werkzaamheden zet Arriva treinvervangend busvervoer in.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Geen treinen door werkzaamheden tussen Maastricht en Heerlen | OVPro.nl