Buslijn 5 Maastricht van Arriva.
personeelstekort

Arriva ontvangt minder geld en mogelijk boete voor ‘verwijtbare rituitval’

Buslijn 5 Maastricht van Arriva.Foto: Wikipedia

Vervoersbedrijf Arriva wordt door de Provincie Limburg bestraft vanwege de afgeschaalde dienstregeling, blijkt uit stukken van de Provincie. Het personeelstekort zorgt ervoor dat Arriva in Limburg minder bussen en treinen kan rijden.  Het vervoersbedrijf komt daarmee de contractuele afspraken niet na en krijgt een verminderde exploitatiebijdrage en mogelijk een boete opgelegd.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

1 reactie op “Arriva ontvangt minder geld en mogelijk boete voor ‘verwijtbare rituitval’”

Kees Boer|29.08.22|23:01

Dat zou ik treurig vinden dat de Arriva een boete krijgt hoe vaak valt er bij de NS geen trein uit daaromtrent een boete wordt met geen woord over gerept ; een mag niet over de schutting kijken ander mag een hele boomgaard leegroven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Arriva ontvangt minder geld en mogelijk boete voor ‘verwijtbare rituitval’ | OVPro.nl
Buslijn 5 Maastricht van Arriva.
personeelstekort

Arriva ontvangt minder geld en mogelijk boete voor ‘verwijtbare rituitval’

Buslijn 5 Maastricht van Arriva.Foto: Wikipedia

Vervoersbedrijf Arriva wordt door de Provincie Limburg bestraft vanwege de afgeschaalde dienstregeling, blijkt uit stukken van de Provincie. Het personeelstekort zorgt ervoor dat Arriva in Limburg minder bussen en treinen kan rijden.  Het vervoersbedrijf komt daarmee de contractuele afspraken niet na en krijgt een verminderde exploitatiebijdrage en mogelijk een boete opgelegd.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

1 reactie op “Arriva ontvangt minder geld en mogelijk boete voor ‘verwijtbare rituitval’”

Kees Boer|29.08.22|23:01

Dat zou ik treurig vinden dat de Arriva een boete krijgt hoe vaak valt er bij de NS geen trein uit daaromtrent een boete wordt met geen woord over gerept ; een mag niet over de schutting kijken ander mag een hele boomgaard leegroven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.