Trein Qbuzz MerwedeLingeLijn
Stadsvervoer ook geraakt

Eerste stakingsdag streekvervoer: geen regionale bussen en treinen in Flevoland, Zuid-Holland en Zeeland

Trein Qbuzz MerwedeLingeLijn. Foto: ProMedia

De streekvervoerders leggen vandaag in Flevoland, Zuid-Holland en Zeeland het werk neer. De acties zijn een vervolg op eerdere stakingen voor de zomervakantie. Het personeel hoopt een betere cao af te dwingen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Eerste stakingsdag streekvervoer: geen regionale bussen en treinen in Flevoland, Zuid-Holland en Zeeland | OVPro.nl
Trein Qbuzz MerwedeLingeLijn
Stadsvervoer ook geraakt

Eerste stakingsdag streekvervoer: geen regionale bussen en treinen in Flevoland, Zuid-Holland en Zeeland

Trein Qbuzz MerwedeLingeLijn. Foto: ProMedia

De streekvervoerders leggen vandaag in Flevoland, Zuid-Holland en Zeeland het werk neer. De acties zijn een vervolg op eerdere stakingen voor de zomervakantie. Het personeel hoopt een betere cao af te dwingen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.