15% stijging

Meer FlixBus boekingen naar Verenigd Koninkrijk door begrafenis Queen Elizabeth II

Oefening van uitvaart Queen Elizabeth II. Foto: ANP

FlixBus noteert voor woensdag 14 september een stijging van vijftien procent van het aantal boekingen vanuit België en Nederland naar Londen. Ritten vanuit Amsterdam, Antwerpen, Brussel of Rotterdam naar de Britse hoofdstad zijn het meest populair.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

1 reactie op “Meer FlixBus boekingen naar Verenigd Koninkrijk door begrafenis Queen Elizabeth II”

kees boer|13.09.22|23:49

IK heb zelfs voor de dood van de koningin wel eens de prijzen vergeleken ;opvallend dat de Flixprijzen naar Londen hardstikke duur zijn – onderhand kan je wel met de Eurostar – terwijl die met Parijs voor een prikkie zijn

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Meer FlixBus boekingen naar Verenigd Koninkrijk door begrafenis Queen Elizabeth II | OVPro.nl