pilot

Jaar lang gratis OV voor 66-plussers in Utrecht met alleen een AOW

Busstation Utrecht Centraal. Foto: ProMedia

Inwoners van de provincie Utrecht met een laag inkomen en een leeftijd van boven de 66, komen vanaf maandag 19 september in aanmerking voor een gratis OV-abonnement. Met dit abonnement is het mogelijk om in de gehele provincie Utrecht gratis gebruik te maken van de bus, tram, buurtbus en flex diensten van U-OV en Syntus Utrecht.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

1 reactie op “Jaar lang gratis OV voor 66-plussers in Utrecht met alleen een AOW”

Frans Gommers|20.09.22|10:43

Op zich een sympathieke maatregel. En nu maar hopen dat de doelgroep de weg kan vinden naar de Belastingdienst voor het aanvragen van een inkomstenverklaring en het lukt om een persoonlijke OV-chipkaart aan te vragen……

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Jaar lang gratis OV voor 66-plussers in Utrecht met alleen een AOW | OVPro.nl
pilot

Jaar lang gratis OV voor 66-plussers in Utrecht met alleen een AOW

Busstation Utrecht Centraal. Foto: ProMedia

Inwoners van de provincie Utrecht met een laag inkomen en een leeftijd van boven de 66, komen vanaf maandag 19 september in aanmerking voor een gratis OV-abonnement. Met dit abonnement is het mogelijk om in de gehele provincie Utrecht gratis gebruik te maken van de bus, tram, buurtbus en flex diensten van U-OV en Syntus Utrecht.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

1 reactie op “Jaar lang gratis OV voor 66-plussers in Utrecht met alleen een AOW”

Frans Gommers|20.09.22|10:43

Op zich een sympathieke maatregel. En nu maar hopen dat de doelgroep de weg kan vinden naar de Belastingdienst voor het aanvragen van een inkomstenverklaring en het lukt om een persoonlijke OV-chipkaart aan te vragen……

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.