MAN Lions City E tijdens een presentatie.
duurzaamheid

MAN Lion’s City E is ‘Bus van het jaar 2023’

MAN Lions City E tijdens een presentatie. Foto: MAN-bus.

De MAN Lion’s City 12 E werd na een intensieve testweek vergeleken met vier concurrenten door een jury van 23 Europese vakjournalisten. Het oordeel was duidelijk: de elektrische MAN-bus is op de IAA in Hannover uitgeroepen tot de nieuwe ‘Bus van het jaar 2023’. De jury was vooral onder de indruk van het totaalconcept van de bus, die punten scoorde op actieradius, betrouwbaarheid, comfort en vooral duurzaamheid.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

MAN Lion’s City E is ‘Bus van het jaar 2023’ | OVPro.nl
MAN Lions City E tijdens een presentatie.
duurzaamheid

MAN Lion’s City E is ‘Bus van het jaar 2023’

MAN Lions City E tijdens een presentatie. Foto: MAN-bus.

De MAN Lion’s City 12 E werd na een intensieve testweek vergeleken met vier concurrenten door een jury van 23 Europese vakjournalisten. Het oordeel was duidelijk: de elektrische MAN-bus is op de IAA in Hannover uitgeroepen tot de nieuwe ‘Bus van het jaar 2023’. De jury was vooral onder de indruk van het totaalconcept van de bus, die punten scoorde op actieradius, betrouwbaarheid, comfort en vooral duurzaamheid.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.