Bus Qbuzz (foto: OV-Bureau GD)
OVPay

Reizigers Qbuzz kunnen binnenkort overal in- en uitchecken met de betaalpas

Qbuzz Qliner. Foto: OV-Bureau GD

Na de succesvolle pilot in de regio Groningen en Drenthe voert Qbuzz OVPay binnenkort landelijk in. Dat blijkt uit een brief aan de provincie van Qbuzz-topvrouw Annemarie Zuidberg. Reizigers kunnen dan in het hele land in voertuigen van de vervoerder in- en uitchecken met de betaalpas, creditcard of mobiele betaalpas op de telefoon. Ook de OV-chipkaart blijft voorlopig bruikbaar.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Reizigers Qbuzz kunnen binnenkort overal in- en uitchecken met de betaalpas | OVPro.nl
Bus Qbuzz (foto: OV-Bureau GD)
OVPay

Reizigers Qbuzz kunnen binnenkort overal in- en uitchecken met de betaalpas

Qbuzz Qliner. Foto: OV-Bureau GD

Na de succesvolle pilot in de regio Groningen en Drenthe voert Qbuzz OVPay binnenkort landelijk in. Dat blijkt uit een brief aan de provincie van Qbuzz-topvrouw Annemarie Zuidberg. Reizigers kunnen dan in het hele land in voertuigen van de vervoerder in- en uitchecken met de betaalpas, creditcard of mobiele betaalpas op de telefoon. Ook de OV-chipkaart blijft voorlopig bruikbaar.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.