vrijwilligers

Buurtbusdienst tussen Boekel en Veghel officieel in gebruik genomen

Wethouder Henri Willems (rechts) en chauffeur Jan Verbruggen bij de opening van buurtbuslijn 256. Foto: Arriva

Op initiatief van de Boekelse gemeenschap blijft lijn 256 tussen Boekel en Veghel rijden. Vanaf vandaag besturen vrijwilligers de buurtbus. De bus wordt voor in ieder geval twee jaar gefinancierd door Arriva. Het is een samenwerking tussen de nieuwe Boekelse buurtbusvereniging en vervoersbedrijf Arriva die namens de Provincie Noord-Brabant het openbaar vervoer in deze regio verzorgt.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Buurtbusdienst tussen Boekel en Veghel officieel in gebruik genomen | OVPro.nl
vrijwilligers

Buurtbusdienst tussen Boekel en Veghel officieel in gebruik genomen

Wethouder Henri Willems (rechts) en chauffeur Jan Verbruggen bij de opening van buurtbuslijn 256. Foto: Arriva

Op initiatief van de Boekelse gemeenschap blijft lijn 256 tussen Boekel en Veghel rijden. Vanaf vandaag besturen vrijwilligers de buurtbus. De bus wordt voor in ieder geval twee jaar gefinancierd door Arriva. Het is een samenwerking tussen de nieuwe Boekelse buurtbusvereniging en vervoersbedrijf Arriva die namens de Provincie Noord-Brabant het openbaar vervoer in deze regio verzorgt.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.