Dieseltrein

Arriva en Keolis willen Twentse concessie bus- en treinvervoer

Keolis Blauwnet trein in Hengelo. Foto: Flickr/Rob Dammers.

De strijd om wie vanaf eind volgend jaar het bus- en treinvervoer in Twente mag verzorgen gaat tussen Arriva en Keolis. De provincie heeft bekendgemaakt dat de twee vervoersbedrijven zich hebben ingeschreven voor de concessie.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Arriva en Keolis willen Twentse concessie bus- en treinvervoer | OVPro.nl
Dieseltrein

Arriva en Keolis willen Twentse concessie bus- en treinvervoer

Keolis Blauwnet trein in Hengelo. Foto: Flickr/Rob Dammers.

De strijd om wie vanaf eind volgend jaar het bus- en treinvervoer in Twente mag verzorgen gaat tussen Arriva en Keolis. De provincie heeft bekendgemaakt dat de twee vervoersbedrijven zich hebben ingeschreven voor de concessie.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.