1 miljard

Inschrijvingsfase aanbesteding OV-concessie Zuid-Holland Noord van start

Arriva bus bij busstation in Alphen aan den Rijn. Foto: ANP / Hollandse Hoogte / John van der Tol

De inschrijving voor de aanbesteding van het grootste concessiegebied in Zuid-Holland is geopend. Dat maakte Frederik Zevenbergen, gedeputeerde van provincie Zuid-Holland, dinsdag 11 oktober bekend. Nu zijn vervoerders aan zet om hun biedingen op te gaan stellen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Inschrijvingsfase aanbesteding OV-concessie Zuid-Holland Noord van start | OVPro.nl
1 miljard

Inschrijvingsfase aanbesteding OV-concessie Zuid-Holland Noord van start

Arriva bus bij busstation in Alphen aan den Rijn. Foto: ANP / Hollandse Hoogte / John van der Tol

De inschrijving voor de aanbesteding van het grootste concessiegebied in Zuid-Holland is geopend. Dat maakte Frederik Zevenbergen, gedeputeerde van provincie Zuid-Holland, dinsdag 11 oktober bekend. Nu zijn vervoerders aan zet om hun biedingen op te gaan stellen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.