afschaffen BTW

Bus en tram in het hele land fors duurder in 2023

Inchecken OV-chipkaart bij in een Connexxion-bus. Foto: Connexxion.

Eerder maakte HTM bekend de prijzen van de kaartjes vanaf 2023 te verhogen. Nu volgen ook andere regionale vervoerders. De Rotterdamse stads- en streekvervoerder RET en Connexxion laten weten dat hun prijzen vanaf 1 januari met gemiddeld 7,24 procent omhooggaan. Oorzaak voor de hogere prijzen zijn onder meer de hogere energiekosten.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , , , ,

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bus en tram in het hele land fors duurder in 2023 | OVPro.nl
ov-chipkaart
afschaffen BTW

Bus en tram in het hele land fors duurder in 2023

Inchecken OV-chipkaart bij in een Connexxion-bus. Foto: Connexxion.

Eerder maakte HTM bekend de prijzen van de kaartjes vanaf 2023 te verhogen. Nu volgen ook andere regionale vervoerders. De Rotterdamse stads- en streekvervoerder RET en Connexxion laten weten dat hun prijzen vanaf 1 januari met gemiddeld 7,24 procent omhooggaan. Oorzaak voor de hogere prijzen zijn onder meer de hogere energiekosten.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , , , ,

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.