verkeersgeluid

RET rijdt eerder dan verwacht met elektrische bussen in Krimpen aan den IJssel

Proefrit Rotterdam met elektrische bus. Foto: RET/Rob Kamminga.

De Rotterdamse stadsvervoerder rijdt voortaan met stille elektrische bussen in Krimpen aan den IJssel. Dat is eerder dan gepland. Het schone busvervoer op het Rotterdamse Zuidplein loopt wel vertraging op.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

RET rijdt eerder dan verwacht met elektrische bussen in Krimpen aan den IJssel | OVPro.nl
verkeersgeluid

RET rijdt eerder dan verwacht met elektrische bussen in Krimpen aan den IJssel

Proefrit Rotterdam met elektrische bus. Foto: RET/Rob Kamminga.

De Rotterdamse stadsvervoerder rijdt voortaan met stille elektrische bussen in Krimpen aan den IJssel. Dat is eerder dan gepland. Het schone busvervoer op het Rotterdamse Zuidplein loopt wel vertraging op.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.