Heel veel schade

Drie dagen geen treinen naar Zeeland door botsing bus en trein

Trein botst op bus op spoorwegovergang in Bergen Op Zoom. Foto: ANP / Hollandse Hoogte / Venema Media.

Tussen het Noord-Brabantse Roosendaal en het Zeeuwse Kruiningen-Yerseke rijden zeker drie dagen geen treinen door de aanrijding maandagochtend op een spoorwegovergang in Bergen op Zoom. Dat meldt spoorbeheerder ProRail. Bij de aanrijding werd een bus die op een spoorwegovergang stond doormidden gereden door een trein.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Drie dagen geen treinen naar Zeeland door botsing bus en trein | OVPro.nl
Heel veel schade

Drie dagen geen treinen naar Zeeland door botsing bus en trein

Trein botst op bus op spoorwegovergang in Bergen Op Zoom. Foto: ANP / Hollandse Hoogte / Venema Media.

Tussen het Noord-Brabantse Roosendaal en het Zeeuwse Kruiningen-Yerseke rijden zeker drie dagen geen treinen door de aanrijding maandagochtend op een spoorwegovergang in Bergen op Zoom. Dat meldt spoorbeheerder ProRail. Bij de aanrijding werd een bus die op een spoorwegovergang stond doormidden gereden door een trein.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.