Tot 11 jaar

Kinderen reizen tijdens vakanties gratis in EBS-bussen

EBS-bussen op station Delft. Foto: ANP / Hollandse Hoogte / VRPress.

Bij vervoerder EBS, onder andere actief in de regio’s Waterland en Haaglanden, reizen kinderen tot en met 11 jaar gratis in de zogenoemde ‘kindervakanties’. Vanaf zaterdag 15 oktober tot en met zondag 30 oktober is de eerste periode dat kinderen gratis kunnen reizen in de bussen van EBS. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kinderen reizen tijdens vakanties gratis in EBS-bussen | OVPro.nl
Tot 11 jaar

Kinderen reizen tijdens vakanties gratis in EBS-bussen

EBS-bussen op station Delft. Foto: ANP / Hollandse Hoogte / VRPress.

Bij vervoerder EBS, onder andere actief in de regio’s Waterland en Haaglanden, reizen kinderen tot en met 11 jaar gratis in de zogenoemde ‘kindervakanties’. Vanaf zaterdag 15 oktober tot en met zondag 30 oktober is de eerste periode dat kinderen gratis kunnen reizen in de bussen van EBS. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.