OVPay

Inchecken met betaalpas nu ook bij het Haagse HTM

Betaalautomaat HTM Avenio stadstram. Foto: HTM

Reizen met de bussen en trams van HTM in Den Haag is nog makkelijker geworden. Reizigers die reizen op saldo kunnen behalve met hun OV-chipkaart vanaf vandaag ook in- en uitchecken met de contactloze betaalpas of creditcard – ook op een mobiel. In steeds meer provincies en (stads)regio’s is deze nieuwe betaalvorm in het OV beschikbaar. HTM is de eerste grote stadsvervoerder die het in- en uitchecken met de contactloze betaalpas introduceert.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Inchecken met betaalpas nu ook bij het Haagse HTM | OVPro.nl
OVPay

Inchecken met betaalpas nu ook bij het Haagse HTM

Betaalautomaat HTM Avenio stadstram. Foto: HTM

Reizen met de bussen en trams van HTM in Den Haag is nog makkelijker geworden. Reizigers die reizen op saldo kunnen behalve met hun OV-chipkaart vanaf vandaag ook in- en uitchecken met de contactloze betaalpas of creditcard – ook op een mobiel. In steeds meer provincies en (stads)regio’s is deze nieuwe betaalvorm in het OV beschikbaar. HTM is de eerste grote stadsvervoerder die het in- en uitchecken met de contactloze betaalpas introduceert.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.