multimodaal vervoer

Ook treinpersoneel Arriva, Keolis en Qbuzz krijgt bonus van 1.000 euro

Trein Arriva op station Zutphen. Foto: Arriva.

In navolging van buschauffeurs in het streekvervoer, krijgen ook de ruim 1.200 werknemers in het multimodaal vervoer in november een extra eenmalige uitkering van 1.000 euro bruto, bovenop de lopende cao. “Voor de werknemers van Arriva, Qbuzz en Keolis die onder de cao Multimodaal Vervoer vallen hebben we zojuist dezelfde afspraak gemaakt als vorige week voor de cao Openbaar Vervoer”, zegt onderhandelaar Sijtze de Bruine van CNV Vakmensen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ook treinpersoneel Arriva, Keolis en Qbuzz krijgt bonus van 1.000 euro | OVPro.nl
multimodaal vervoer

Ook treinpersoneel Arriva, Keolis en Qbuzz krijgt bonus van 1.000 euro

Trein Arriva op station Zutphen. Foto: Arriva.

In navolging van buschauffeurs in het streekvervoer, krijgen ook de ruim 1.200 werknemers in het multimodaal vervoer in november een extra eenmalige uitkering van 1.000 euro bruto, bovenop de lopende cao. “Voor de werknemers van Arriva, Qbuzz en Keolis die onder de cao Multimodaal Vervoer vallen hebben we zojuist dezelfde afspraak gemaakt als vorige week voor de cao Openbaar Vervoer”, zegt onderhandelaar Sijtze de Bruine van CNV Vakmensen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.