Ede-wageningen

NS verwacht weinig impact stakende touringcarchauffeurs

Treinvervangend busvervoer van de NS. Foto: Berlinda van Dam / Hollandse Hoogte

Stakende touringcarchauffeurs komen woensdagochtend bijeen in Ede, meldt vakbond FNV. De locatie naast het treinstation Ede-Wageningen is gekozen vanwege de stremming op het spoor tussen Utrecht en Ede. Chauffeurs die nodig zijn om het vervangende vervoer te regelen, komen uit de touringcarsector.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

NS verwacht weinig impact stakende touringcarchauffeurs | OVPro.nl
Ede-wageningen

NS verwacht weinig impact stakende touringcarchauffeurs

Treinvervangend busvervoer van de NS. Foto: Berlinda van Dam / Hollandse Hoogte

Stakende touringcarchauffeurs komen woensdagochtend bijeen in Ede, meldt vakbond FNV. De locatie naast het treinstation Ede-Wageningen is gekozen vanwege de stremming op het spoor tussen Utrecht en Ede. Chauffeurs die nodig zijn om het vervangende vervoer te regelen, komen uit de touringcarsector.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.