11.000 zonnepanelen

Grootste elektrische busdepot ter wereld geopend in Qatar

Busdepot voor FIFA World Cup 2022 in Qatar. Foto: EPA/Noushad Thekkayil.

Een nieuw enorm busdepot in Qatar is geopend om het elektrische busvervoer tijdens het Wereld Kampioenschap voetbal te ondersteunen. Het depot in Lusail beslaat maar liefst 400.000 vierkante meter. Het depot is zo groot dat het een plaatsje krijgt in het Guinness World Records boek.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Grootste elektrische busdepot ter wereld geopend in Qatar | OVPro.nl
11.000 zonnepanelen

Grootste elektrische busdepot ter wereld geopend in Qatar

Busdepot voor FIFA World Cup 2022 in Qatar. Foto: EPA/Noushad Thekkayil.

Een nieuw enorm busdepot in Qatar is geopend om het elektrische busvervoer tijdens het Wereld Kampioenschap voetbal te ondersteunen. Het depot in Lusail beslaat maar liefst 400.000 vierkante meter. Het depot is zo groot dat het een plaatsje krijgt in het Guinness World Records boek.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.