AOW-uitkering

OV in Dordrecht voortaan alleen gratis voor 65-plussers met laag inkomen

Qbuzz in Dordrecht. Foto: Wikipedia. https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Bestand:Qbuzz_6520_te_Dordrecht.jpg

Momenteel kunnen nog alle Dordtse 65-plussers in het regionaal openbaar vervoer gratis reizen. Vanaf 10 december kunnen alleen ouderen met een lager inkomen gratis reizen in de regio. Onder die groep vallen onder andere ouderen die moeten rondkomen van een AOW-uitkering.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

OV in Dordrecht voortaan alleen gratis voor 65-plussers met laag inkomen | OVPro.nl
AOW-uitkering

OV in Dordrecht voortaan alleen gratis voor 65-plussers met laag inkomen

Qbuzz in Dordrecht. Foto: Wikipedia. https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Bestand:Qbuzz_6520_te_Dordrecht.jpg

Momenteel kunnen nog alle Dordtse 65-plussers in het regionaal openbaar vervoer gratis reizen. Vanaf 10 december kunnen alleen ouderen met een lager inkomen gratis reizen in de regio. Onder die groep vallen onder andere ouderen die moeten rondkomen van een AOW-uitkering.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.