Motie

Limburgse politiek ontstemd over prijsverhoging Arriva

Limburgse Arriva-trein rijdt door de Achterhoek. Foto: Flickr/Rob Dammers. https://www.flickr.com/photos/robdammers/46799356775

De Limburgse politiek maakt zich zorgen over de staat van het openbaar vervoer in de provincie. Arriva kondigde aan de prijzen te verhogen, terwijl de kwaliteit achteruit gaat. Meerdere Statenfracties dienden vrijdag een motie in om de OV-tarieven te bevriezen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Limburgse politiek ontstemd over prijsverhoging Arriva | OVPro.nl
Motie

Limburgse politiek ontstemd over prijsverhoging Arriva

Limburgse Arriva-trein rijdt door de Achterhoek. Foto: Flickr/Rob Dammers. https://www.flickr.com/photos/robdammers/46799356775

De Limburgse politiek maakt zich zorgen over de staat van het openbaar vervoer in de provincie. Arriva kondigde aan de prijzen te verhogen, terwijl de kwaliteit achteruit gaat. Meerdere Statenfracties dienden vrijdag een motie in om de OV-tarieven te bevriezen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.