Volle bussen

Extra bussen tijdens opening carnavalsseizoen in Oeteldonk

Een Hermes-bus met Bravo-belettering. Foto: Wikipedia/https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Bestand:Bravo-bus.jpg

Aanstaande vrijdag, d’n Elfde van d’n Elfde, is traditiegetrouw de officiële opening van het carnavalsseizoen. Op De Parade in ‘s-Hertogenbosch, of Oeteldonk, worden exact om 11:11 uur de klokken van de Sint-Jan geluid. Vanwege de verwachte drukte tijdens dit evenement rijden er extra bussen op drukke plekken en tijdstippen. Onder andere van en naar Vught, Maaspoort en Rosmalen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Extra bussen tijdens opening carnavalsseizoen in Oeteldonk | OVPro.nl
Volle bussen

Extra bussen tijdens opening carnavalsseizoen in Oeteldonk

Een Hermes-bus met Bravo-belettering. Foto: Wikipedia/https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Bestand:Bravo-bus.jpg

Aanstaande vrijdag, d’n Elfde van d’n Elfde, is traditiegetrouw de officiële opening van het carnavalsseizoen. Op De Parade in ‘s-Hertogenbosch, of Oeteldonk, worden exact om 11:11 uur de klokken van de Sint-Jan geluid. Vanwege de verwachte drukte tijdens dit evenement rijden er extra bussen op drukke plekken en tijdstippen. Onder andere van en naar Vught, Maaspoort en Rosmalen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.