motie

Gemeente Zaanstad onderzoekt gratis OV voor mensen met een laag inkomen

R-net lijn 394 onderweg naar station Zaandam. Foto: Flickr/https://www.flickr.com/photos/18378305@N00/16337821485

Gemeente Zaanstad onderzoekt de kosten voor het aanbieden van gratis openbaar vervoer voor mensen met een minimuminkomen, dat zei PvdA-wethouder René Tuijn in een raadsvergadering als reactie op een motie. Volgens de SP, PvdA en GroenLinks is het voor mensen met een minimuminkomen steeds moeilijker om rond te komen. De linkse partijen dienden daarom een motie in om openbaar vervoer voor die groep gratis te maken.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gemeente Zaanstad onderzoekt gratis OV voor mensen met een laag inkomen | OVPro.nl
motie

Gemeente Zaanstad onderzoekt gratis OV voor mensen met een laag inkomen

R-net lijn 394 onderweg naar station Zaandam. Foto: Flickr/https://www.flickr.com/photos/18378305@N00/16337821485

Gemeente Zaanstad onderzoekt de kosten voor het aanbieden van gratis openbaar vervoer voor mensen met een minimuminkomen, dat zei PvdA-wethouder René Tuijn in een raadsvergadering als reactie op een motie. Volgens de SP, PvdA en GroenLinks is het voor mensen met een minimuminkomen steeds moeilijker om rond te komen. De linkse partijen dienden daarom een motie in om openbaar vervoer voor die groep gratis te maken.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.