Streekvervoer

Streep door FNV-staking doordat vakbonden cao-onderdelingen starten

Busstation Heerlen naar ontwerp van kunstenaar Michel Huisman. Foto: Flickr/Nanda Sluijsmans.

De vakbonden FNV en CNV Vakmensen starten in december met de onderhandelingen over een nieuwe cao voor de 13.000 werknemers in het openbaar vervoer. Met de start van de onderhandelingen gaat voorlopig een streep door de geplande stakingen van FNV in het streekvervoer.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Streep door FNV-staking doordat vakbonden cao-onderdelingen starten | OVPro.nl
Streekvervoer

Streep door FNV-staking doordat vakbonden cao-onderdelingen starten

Busstation Heerlen naar ontwerp van kunstenaar Michel Huisman. Foto: Flickr/Nanda Sluijsmans.

De vakbonden FNV en CNV Vakmensen starten in december met de onderhandelingen over een nieuwe cao voor de 13.000 werknemers in het openbaar vervoer. Met de start van de onderhandelingen gaat voorlopig een streep door de geplande stakingen van FNV in het streekvervoer.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.