Buschauffeur Keolis (foto: Keolis)
combinatiefunctie

Keolis leidt buschauffeurs op als machinist in nieuwe pilot

Buschauffeur Keolis. Foto: Keolis

Keolis-medewerkers worden multifunctioneel opgeleid in een nieuwe pilot. De vervoerder wil in Twente het personeel opleiden in een combinatiefunctie van machinist, buschauffeur en service en veiligheid medewerker. Het doel van de pilot is om een aantrekkelijkere werkgever te worden in de huidige krappe arbeidsmarkt. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Keolis leidt buschauffeurs op als machinist in nieuwe pilot | OVPro.nl
Buschauffeur Keolis (foto: Keolis)
combinatiefunctie

Keolis leidt buschauffeurs op als machinist in nieuwe pilot

Buschauffeur Keolis. Foto: Keolis

Keolis-medewerkers worden multifunctioneel opgeleid in een nieuwe pilot. De vervoerder wil in Twente het personeel opleiden in een combinatiefunctie van machinist, buschauffeur en service en veiligheid medewerker. Het doel van de pilot is om een aantrekkelijkere werkgever te worden in de huidige krappe arbeidsmarkt. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.