CROW

Staat van het regionale OV: “De verduurzaming van bussen zet door”

Arriva bus van VDL laadt bij stalling Nes op Ameland. Foto: Wikipedia/Jan Oosterhuis.

De verduurzaming van de bussen in het openbaar vervoer zet onverminderd door. Dat blijkt uit een rapportage van kennisinstituut CROW en KpVV wat elk jaar verschijnt. Ook valt in het rapport te lezen dat het openbaar vervoer in 2021 een licht herstel liet zien ten opzichte van 2020.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Staat van het regionale OV: “De verduurzaming van bussen zet door” | OVPro.nl
CROW

Staat van het regionale OV: “De verduurzaming van bussen zet door”

Arriva bus van VDL laadt bij stalling Nes op Ameland. Foto: Wikipedia/Jan Oosterhuis.

De verduurzaming van de bussen in het openbaar vervoer zet onverminderd door. Dat blijkt uit een rapportage van kennisinstituut CROW en KpVV wat elk jaar verschijnt. Ook valt in het rapport te lezen dat het openbaar vervoer in 2021 een licht herstel liet zien ten opzichte van 2020.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.