Aangehouden

Passagier helpt chauffeur en wordt neergestoken in Rotterdamse bus

Politiewagen. Foto: ProMedia.

Een man werd dinsdagavond bij het busstation op Zuidplein in Rotterdam slachtoffer van een steekpartij. De 41-jarige kwam op voor een buschauffeur die belaagd werd door twee personen. Een van die twee personen zou niet hebben betaald voor de bus.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Passagier helpt chauffeur en wordt neergestoken in Rotterdamse bus | OVPro.nl
Aangehouden

Passagier helpt chauffeur en wordt neergestoken in Rotterdamse bus

Politiewagen. Foto: ProMedia.

Een man werd dinsdagavond bij het busstation op Zuidplein in Rotterdam slachtoffer van een steekpartij. De 41-jarige kwam op voor een buschauffeur die belaagd werd door twee personen. Een van die twee personen zou niet hebben betaald voor de bus.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.