Zero-emissie

Laadpalen busstation Amsterdam Centraal officieel in gebruik genomen

Melanie van der Horst voorzitter dagelijks bestuur Vervoerregio Amsterdam wethouder Verkeer en Vervoer Amsterdam. Foto: Vervoerregio Amsterdam.

32 elektrische bussen kunnen voortaan opladen op het Centraal Station in Amsterdam. GVB, Gemeente Amsterdam en Vervoerregio Amsterdam hebben de nieuwe laadpalen officieel in gebruik genomen. De laadpalen zijn broodnodig voor de ambitie van GVB om in 2025 alle bussen elektrisch te hebben.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Laadpalen busstation Amsterdam Centraal officieel in gebruik genomen | OVPro.nl
Zero-emissie

Laadpalen busstation Amsterdam Centraal officieel in gebruik genomen

Melanie van der Horst voorzitter dagelijks bestuur Vervoerregio Amsterdam wethouder Verkeer en Vervoer Amsterdam. Foto: Vervoerregio Amsterdam.

32 elektrische bussen kunnen voortaan opladen op het Centraal Station in Amsterdam. GVB, Gemeente Amsterdam en Vervoerregio Amsterdam hebben de nieuwe laadpalen officieel in gebruik genomen. De laadpalen zijn broodnodig voor de ambitie van GVB om in 2025 alle bussen elektrisch te hebben.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.