sterke marktpositie

Richard van den Dungen nieuwe commercieel directeur VDL Bus & Coach

Richard van den Dungen in een bus van VDL. Foto: VDL.

Het directieteam van VDL Bus & Coach heeft per 1 december 2022 versterking gekregen van Richard van den Dungen (50) in de rol van commercieel directeur. Van den Dungen volgt in die functie Marcel Jacobs op na zijn vertrek in juni jongstleden.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Richard van den Dungen nieuwe commercieel directeur VDL Bus & Coach | OVPro.nl
sterke marktpositie

Richard van den Dungen nieuwe commercieel directeur VDL Bus & Coach

Richard van den Dungen in een bus van VDL. Foto: VDL.

Het directieteam van VDL Bus & Coach heeft per 1 december 2022 versterking gekregen van Richard van den Dungen (50) in de rol van commercieel directeur. Van den Dungen volgt in die functie Marcel Jacobs op na zijn vertrek in juni jongstleden.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.