Connexxion Zeeland
Toegankelijkheid

Wmo-reizigers Middelburg kunnen gratis met OV: “Besparen op vervoerskosten”

Connexxion-bus in Zeeland rijdt door de duinen. Foto: Connexxion.

Inwoners van de gemeente Middelburg die momenteel gebruik maken van Wmo-vervoer, kunnen vanaf volgend jaar gratis gebruik maken van het openbaar vervoer van Connexxion in de daluren. Het doel: reizigers kennis laten maken met het openbaar vervoer. De pilot gaat per 1 maart 2023 van start en loopt twaalf maanden. Tweeduizend inwoners komen in aanmerking voor de proef.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Wmo-reizigers Middelburg kunnen gratis met OV: “Besparen op vervoerskosten” | OVPro.nl
Connexxion Zeeland
Toegankelijkheid

Wmo-reizigers Middelburg kunnen gratis met OV: “Besparen op vervoerskosten”

Connexxion-bus in Zeeland rijdt door de duinen. Foto: Connexxion.

Inwoners van de gemeente Middelburg die momenteel gebruik maken van Wmo-vervoer, kunnen vanaf volgend jaar gratis gebruik maken van het openbaar vervoer van Connexxion in de daluren. Het doel: reizigers kennis laten maken met het openbaar vervoer. De pilot gaat per 1 maart 2023 van start en loopt twaalf maanden. Tweeduizend inwoners komen in aanmerking voor de proef.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.