Personeelstekort

Testrijdag Syntus populair onder aspirant buschauffeurs

Buschauffeur van Syntus verwelkomt passagiers in de bus. Foto: Flickr/https://www.flickr.com/photos/harry_nl/35751579101

De testrijdag die Syntus Utrecht organiseert om nieuw personeel te werven zit nu al vol. Het vervoersbedrijf wil graag een nieuwe dag organiseren. Dat meldt een woordvoerder van Keolis, het moederbedrijf van Syntus. Aspirant buschauffeurs kunnen op de testrijdag twee uur lang Amersfoort bewonderen vanuit de chauffeursstoel en onder begeleiding van een instructeur zelf een bus besturen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Testrijdag Syntus populair onder aspirant buschauffeurs | OVPro.nl