Waterstofbus Arriva (foto: Arriva)
Veiligheid

Waterstofbussen Arriva in januari ‘eindelijk’ de weg op

Waterstofbus van Arriva is eind januari eindelijk te bewonderen in Nederland. Foto: Arriva.

De eerste tien waterstofbussen van Arriva gaan eind januari de weg op in de Achterhoek. De bussen hadden eigenlijk al een jaar moeten rondrijden, maar een brand gooide roet in het eten. Arriva heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand, daaruit blijkt dat de Poolse bussen veilig genoeg zijn om de weg op te mogen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.