Qbuzz

Dienstverlening U-OV na brand weer op orde

Tien dubbelgelede bussen van 24 meter zijn uitgebrand waardoor Qbuzz nu minder lange bussen inzet op lijn 28. Foto: Wikipedia

De medewerkers van Qbuzz hebben afgelopen weekend hard gewerkt om de gevolgen van het uitbranden van twaalf bussen zo beperkt mogelijk te houden voor de reizigers in Utrecht. Voor zaterdag en zondag was dat snel in orde. In de weekenddienstregeling zijn er namelijk minder bussen nodig dan voor de dienstregeling tijdens werkdagen. Voor maandag was dat lastiger omdat de normale dienstregeling dan van kracht is. “Het is gelukt om hier het juiste aantal bussen voor te organiseren”, meldt de vervoerder.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dienstverlening U-OV na brand weer op orde | OVPro.nl
Qbuzz

Dienstverlening U-OV na brand weer op orde

Tien dubbelgelede bussen van 24 meter zijn uitgebrand waardoor Qbuzz nu minder lange bussen inzet op lijn 28. Foto: Wikipedia

De medewerkers van Qbuzz hebben afgelopen weekend hard gewerkt om de gevolgen van het uitbranden van twaalf bussen zo beperkt mogelijk te houden voor de reizigers in Utrecht. Voor zaterdag en zondag was dat snel in orde. In de weekenddienstregeling zijn er namelijk minder bussen nodig dan voor de dienstregeling tijdens werkdagen. Voor maandag was dat lastiger omdat de normale dienstregeling dan van kracht is. “Het is gelukt om hier het juiste aantal bussen voor te organiseren”, meldt de vervoerder.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.