Softwareprobleem

Qbuzz “geschrokken” van laadproblemen elektrische bussen

Elektrische bus van het type Heuliez GX 437 Linium ELEC bij bij Qbuzz aan de Peizerweg te Groningen heeft problemen met opladen. Foto: Wikipedia/Jan Oosterhuis.

Qbuzz heeft problemen met de elektrische bussen in Groningen die op de Q-link lijnen 3, 4 en 5 rijden. De bussen kunnen tussentijds niet volledig opladen, waardoor de geplande ritten niet uitgevoerd kunnen worden. Zo strandde vorige week een bus met vijf passagiers langs de A28 in Haren. Qbuzz laat weten “geschrokken” te zijn van de laadproblemen en zet reserve bussen in.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Qbuzz “geschrokken” van laadproblemen elektrische bussen | OVPro.nl
Softwareprobleem

Qbuzz “geschrokken” van laadproblemen elektrische bussen

Elektrische bus van het type Heuliez GX 437 Linium ELEC bij bij Qbuzz aan de Peizerweg te Groningen heeft problemen met opladen. Foto: Wikipedia/Jan Oosterhuis.

Qbuzz heeft problemen met de elektrische bussen in Groningen die op de Q-link lijnen 3, 4 en 5 rijden. De bussen kunnen tussentijds niet volledig opladen, waardoor de geplande ritten niet uitgevoerd kunnen worden. Zo strandde vorige week een bus met vijf passagiers langs de A28 in Haren. Qbuzz laat weten “geschrokken” te zijn van de laadproblemen en zet reserve bussen in.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.