Arriva

Verkeerschaos Leiden Centraal eist zijn tol: bakfiets botst met lijnbus

Busstation Leiden Centraal is drukbezocht. Foto: ProMedia/Sander van Vliet.

Een fietsster is afgelopen week gewond geraakt bij een aanrijding met een lijnbus op het Stationsplein in Leiden. Buurtbewoners maken zich grote zorgen over de verkeersveiligheid rondom de bushalte aan de centrumzijde van Leiden Centraal. De gemeente is onder andere met Arriva in gesprek over oplossingen. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Verkeerschaos Leiden Centraal eist zijn tol: bakfiets botst met lijnbus | OVPro.nl
Arriva

Verkeerschaos Leiden Centraal eist zijn tol: bakfiets botst met lijnbus

Busstation Leiden Centraal is drukbezocht. Foto: ProMedia/Sander van Vliet.

Een fietsster is afgelopen week gewond geraakt bij een aanrijding met een lijnbus op het Stationsplein in Leiden. Buurtbewoners maken zich grote zorgen over de verkeersveiligheid rondom de bushalte aan de centrumzijde van Leiden Centraal. De gemeente is onder andere met Arriva in gesprek over oplossingen. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.