Iveco

Raad van State geeft De Lijn gelijk in afwijzing orders VDL en Ebusco

De Lijn rijdt momenteel al rond met Iveco-bussen. Foto: Flickr/Jean-Philippe Dheure.

De bezwaren van busbouwers VDL en Ebusco dat zij om ongeldige redenen afgewezen zijn voor orders van de Belgische vervoerder De Lijn, zijn door de Raad van State ongegrond verklaard. De busleveranciers protesteerden tegen de gunning aan Iveco, om 65 elektrische bussen te leveren en te onderhouden.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Raad van State geeft De Lijn gelijk in afwijzing orders VDL en Ebusco | OVPro.nl
Iveco

Raad van State geeft De Lijn gelijk in afwijzing orders VDL en Ebusco

De Lijn rijdt momenteel al rond met Iveco-bussen. Foto: Flickr/Jean-Philippe Dheure.

De bezwaren van busbouwers VDL en Ebusco dat zij om ongeldige redenen afgewezen zijn voor orders van de Belgische vervoerder De Lijn, zijn door de Raad van State ongegrond verklaard. De busleveranciers protesteerden tegen de gunning aan Iveco, om 65 elektrische bussen te leveren en te onderhouden.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.