Technisch probleem

Buschauffeur niet meer verdacht van aanrijding met trein

Ravage na de aanrijding met de stilgevallen bus was groot in Bergen op Zoom. Foto: ANP / Hollandse Hoogte / Jeffrey Groeneweg.

De chauffeur van de stilstaande bus waar afgelopen oktober een trein tegenaan reed in Bergen op Zoom, is geen verdachte meer. Volgens het OM valt de chauffeur “niks te verwijten”. “De bus kwam buiten zijn schuld stil te staan, vermoedelijk door een technisch mankement aan de bus”, aldus het OM, die verder meldt dat het onderzoek naar het incident is afgerond.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Buschauffeur niet meer verdacht van aanrijding met trein | OVPro.nl
Technisch probleem

Buschauffeur niet meer verdacht van aanrijding met trein

Ravage na de aanrijding met de stilgevallen bus was groot in Bergen op Zoom. Foto: ANP / Hollandse Hoogte / Jeffrey Groeneweg.

De chauffeur van de stilstaande bus waar afgelopen oktober een trein tegenaan reed in Bergen op Zoom, is geen verdachte meer. Volgens het OM valt de chauffeur “niks te verwijten”. “De bus kwam buiten zijn schuld stil te staan, vermoedelijk door een technisch mankement aan de bus”, aldus het OM, die verder meldt dat het onderzoek naar het incident is afgerond.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.