Arriva

Eerste volledig elektrische buurtbus rijdt in Brabant

De eerste elektrische buurtbus van Nederland werd feestelijk onthuld. Foto: Arriva.

Arriva rijdt vanaf woensdag met twee zero emissie buurtbussen de dienst Bokhoven-Engelen-‘s-Hertogenbosch (lijn 250). Het zijn de eerste twee volledig elektrische buurtbussen die in Nederland worden ingezet. Met deze buurtbussen zetten Provincie Noord-Brabant en Arriva samen een stap vooruit in hun ambities op Duurzaamheid. Mobiliteitsgedeputeerde Suzanne Otters nam dinsdag, samen met de Bossche wethouder Roy Geers en Arriva’s ontwikkelmanager Dieter Klein Nagelvoort, de ZE-buurtbussen officieel in gebruik.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Eerste volledig elektrische buurtbus rijdt in Brabant | OVPro.nl
Arriva

Eerste volledig elektrische buurtbus rijdt in Brabant

De eerste elektrische buurtbus van Nederland werd feestelijk onthuld. Foto: Arriva.

Arriva rijdt vanaf woensdag met twee zero emissie buurtbussen de dienst Bokhoven-Engelen-‘s-Hertogenbosch (lijn 250). Het zijn de eerste twee volledig elektrische buurtbussen die in Nederland worden ingezet. Met deze buurtbussen zetten Provincie Noord-Brabant en Arriva samen een stap vooruit in hun ambities op Duurzaamheid. Mobiliteitsgedeputeerde Suzanne Otters nam dinsdag, samen met de Bossche wethouder Roy Geers en Arriva’s ontwikkelmanager Dieter Klein Nagelvoort, de ZE-buurtbussen officieel in gebruik.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.