OVPay

Los buskaartje EBS verdwijnt toch niet: “Niet iedereen kan inchecken met de betaalpas”

Mercedes Citaro van EBS richting Den Haag Centraal. Foto: Flickr/Daniël Bleumink.

Openbaar vervoersbedrijf EBS heeft tijdelijk het gewone buskaartje weer ingevoerd op de bussen die rijden op Voorne-Putten en in Rozenburg. Het buskaartje was naar eigen zeggen “te vroeg afgeschaft”. Buschauffeurs moesten aan de klant uitleggen dat een los buskaartje kopen niet meer mogelijk was. De chauffeurs kregen daarbij regelmatig “de wind van voren”. EBS onderzoekt momenteel hoeveel mensen precies gebruik maken van het losse buskaartje en verwacht in de toekomst alsnog het kaartje af te schaffen. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Los buskaartje EBS verdwijnt toch niet: “Niet iedereen kan inchecken met de betaalpas” | OVPro.nl
OVPay

Los buskaartje EBS verdwijnt toch niet: “Niet iedereen kan inchecken met de betaalpas”

Mercedes Citaro van EBS richting Den Haag Centraal. Foto: Flickr/Daniël Bleumink.

Openbaar vervoersbedrijf EBS heeft tijdelijk het gewone buskaartje weer ingevoerd op de bussen die rijden op Voorne-Putten en in Rozenburg. Het buskaartje was naar eigen zeggen “te vroeg afgeschaft”. Buschauffeurs moesten aan de klant uitleggen dat een los buskaartje kopen niet meer mogelijk was. De chauffeurs kregen daarbij regelmatig “de wind van voren”. EBS onderzoekt momenteel hoeveel mensen precies gebruik maken van het losse buskaartje en verwacht in de toekomst alsnog het kaartje af te schaffen. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.