Vrijwillig vervoer

“Vliegende start” voor AutoMaatje in Amstelveen om weggevallen bus te vervangen

Marga de Jager (CEO - ANWB) ontvangt de 100ste deelnemer en vrijwilligster van ANWB AutoMaatje. Foto: ANWB/Ruben Schipper.

ANWB AutoMaatje werd in december 2022 geïntroduceerd in Amstelveen om de weggevallen ov-aansluitingen op te vangen. Het vrijwillige vervoerssysteem kent een “vliegende start”, zo zegt wethouder Mobiliteit Herbert Raat. In de gemeenteraad is tegelijkertijd een motie aangenomen om nog meer geld in het flexibele ov-plan te steken. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

“Vliegende start” voor AutoMaatje in Amstelveen om weggevallen bus te vervangen | OVPro.nl
Vrijwillig vervoer

“Vliegende start” voor AutoMaatje in Amstelveen om weggevallen bus te vervangen

Marga de Jager (CEO - ANWB) ontvangt de 100ste deelnemer en vrijwilligster van ANWB AutoMaatje. Foto: ANWB/Ruben Schipper.

ANWB AutoMaatje werd in december 2022 geïntroduceerd in Amstelveen om de weggevallen ov-aansluitingen op te vangen. Het vrijwillige vervoerssysteem kent een “vliegende start”, zo zegt wethouder Mobiliteit Herbert Raat. In de gemeenteraad is tegelijkertijd een motie aangenomen om nog meer geld in het flexibele ov-plan te steken. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.